Okynnesshopping....

Jag vet att man inte ska "shoppa sig glad"...men jag kände mig så ensam och ville inte åka hem till den tomma lägenheten när jag hade lämnat eric på jobbet idag. Så jag tog mig en tur till Barkarby: ett av Sthlms shoppingmeckan :)
Eftersom jag tydligen plockade med mig kameran men lämnade kamerasladden i Uppsala får det bli lånade bilder från respektive affärs hemsidor.

Dagens fynd:

En skjorta från Lindex

                     Självklart köpte jag ljus oxå!
Nya fina servetter

Förutom detta var jag in en sväng på Rusta och köpte hårsprej, grönsåpa o lite annat smått och gott. Tog även en tur in på Kappahl där jag köpte nya vantar (de gamla tittade tummen ut på ;) en brun mössa o hårsnoddar. Nu har jag bullat upp med boken jag håller på att läsa just nu, ett lån från pappsen: "Flickan under gatan" av Roslund & Hellström. Jag har tänt massvis med ljus och släckt ner i vardagsrummet, dessutom har jag bryggt en stor kanna te i tekannan som jag fick på julklappsbytet Nu ska jag ligga här i soffan o läsa en timme, sen är det dags att börja med maten innan eric kommer hem.
Önskar er alla en mysig lördagskväll!!

Lagboken & Jag

Imorrn är det dags för den förfasliga tentan i juridik...på nått sätt så avskyr jag juridiktentor...för man kan å andra sidan säga att de är skönare än andra tentor, eftersom man får ha lagboken med sig...å andra sidan är de förjävliga just för att juridik är en djungel och jag känner mig osäker på kartan...

Till svårigheterna hör oxå att jag flyttar på fredag morron...kan knappt tro att det är sant!! Så som jag har längtat efter denna stund, då jag skulle få lämna Umeå för Uppsala....och nu har jag mest panik över det hela. Jag har slitits mellan stressen över att behöva plugga till tentan, och oron över att inte bli klar med flyttpackningen. Mina stackars roomies får ha överseende med mig imorrn em och kväll, då tentan är klar och utom all räddning - då kanske jag kan springa runt som en yr höna här i lägenheten och packa ner allt i någon slags desperat iver... :)

Nästa blogginlägg blir nog från röran i Uppsala...tar en välförtjänt paus i helgen!!

Längtar så jag snart spricker!

Mmm...min längtan efter den här tiden om precis en vecka är obeskrivbar. Då är den där jobbiga tentan avklarad, jag springer förmodligen runt o packar som en tok inför att pappa ska hämta mig o mina grejer morgonen efter...
Min kärlek till Umeå just nu är väldigt diffus, visst tycker jag om stan och så, utbildningen är super, mina vänner här underbara, jag har bott med helt superba roomies - MEN som jag sagt många gånger förut så har Umeå inte Eric.
And that's all that counts right now.

Nu kommer han kunna komma på spontanbesök någon em/kväll. Jag kommer att kunna åka dit varenda helg utan att bli ruinerad (som jag hade blivit om jag gjort det nu). Jag är himla glad för att vår kärlek inte blivit svagare av de här 2,5 åren med 70 mil emellan oss...jag skulle nog inte vilja byta dom heller...hmmm...men viktigast just nu: Om liiite mer än 1 vecka är jag påväg SÖDERUT - jihoooo!!!