Beroende....

Ja, jag erkänner jag har blivit beroende!! När jag o Hellan var på Rusta förra veckan så hittade jag en påse image127hjortron/ lakrids - mums! Sen bjöd jag Marie i skolan på ngn rast o hon gillade dom också.... :) igår kom hon o då hade hon köpt en annan smak: image128hallon/lakrids - mums den med!! Och idag när vi var nere på Akademibokhandeln o köpte ett krya- på- dig kort till Katarina så hittade jag denna smak: image129lingon/ lakrids - men nja...säger jag där,
Hallon/lakrids o hjorton/lakrids var då mina absoluta favvisar!!

Putt...

Cyklade ner på stan efter skolan idag, för o lämna in mina stövlar vars klackar nu är jämna med marken haha...

Gick in på diverse affärer o köpte en alla-hjärtans dag present till älsklingen + en födelsedagspresent till Jen.
Sen tänkte jag att eftersom jag redan var nere på stan kunde jag lika gärna gå in på jobbet o kolla om jag verkligen skulle jobba på fredag.....så va chefen där o då frågade jag honom om han fått mitt mail (där jag förklarade att jag skulle åka til Grekland med skolan o därför inte kunde jobba mellan 3 - 15 mars) o då säger han:
- jaha det du skrev om att du inte kunde jobba förrens slutet på 2011??

!! fasen va sur jag blev.....ja jag vet att han skämtade med det var inget roligt skämt :( jag försöker jobba så ofta jag bara kan, men vad chefen ofta glömmer (som typ bara har gått gymnasiet själv) är att jag har inte bara jobbet på MAX utan också skolan som jag gärna vill klara av.....suck, den förra chefen förstod mig mkt bättre...
nu går jag omkring o är lite småsur för att han säger sådär....fastän jag vet att jag bara borde släppa det, men jag har så svårt att göra det
*mutter, mutter*

Komotini!!

Jihooo - har inte velat berätta det förrens jag hade bestämt mig, men nu säger jag det:
Jag ska åka till Grekland och den lilla staden Komotini den 3 - 15 mars!!
Vi är 5 elever som har blivit utvalda från Socionomprogrammet termin 4 där jag går. Tillsammans ska vi sätta ihop en rapport om hur barnfattigdomen ser ut i Sverige - sen ska vi åka ner till Grekland och träffa andra elever från Grekland, Belgien, Holland, Tyskland och Bulgarien och berätta + diskutera hur problemet ser ut i alla dessa länder...

O det bästa av allt: skolan betalar resa och boende! Allt vi behöver betala själva är maten där....det ska bli sååå kul!! O världens merit inför framtida arbete :)

image126

Åhhhh NOSTALGI!!

Fan ibland längtar man tillbaks till när man va liten:

Till
Trasdockorna

Och Bo-ko var ju favoriten på sommarloven!!


image124    image125

Har jag kommit någonvart nu??

Idag när jag o Marie satt o pratade i skolan berättade hon att hon fyllt en hel hylla (80 cm bred, Billy från IKEA för er som var intresserade) med kurslitteratur. Jag var tvungen att försöka själv när jag kom hem:

image123
Som ni ser så lyckades jag med hjälp av lagboken o den omåttligt intressanta "Social Work Research Methods" lite på sniskan ;)
Nu började jag också tänka om jag har kommit någon vart i livet i och med detta konstaterande, att jag fyllt en hel hylla med kurslitteratur.....och jag kom fram till att ja, det har jag väl typ dårå...

Ursh orkar inte tänka mer på detta...jag sov dåligt inatt för den där jävla utblåsen för ventilationen lät igen *arg* jag antar att jag längtar till ljuset (det blir himla mörkt här i norrland ska ni veta!) jag känner mig lite ställd över att en ny kurs har börjat, superintressant kan jag dock tillägga, socialpsykiatri heter den.

Jag längtar till min älskling, jag vill få fixat ett sommarjobb i Sthlm i sommar redan nu så jag slipper gå omkring o grunna på det...ja det är nog det jag vill - jag vill att något ska hända!

Tur att Marre kommer till helgen, hon o Hellan kan nog liva upp mitt moode lite :)

I hörlurarna: Mad World - REM: ruskigt bra låt med tänkvärd text

Födelsedag!!

Ja jag har hunnit fylla år också! Här kommer bilder från födelsedagen:
Första firandet hemma i Gävle, med dom snygga ljusen som jag och Malin (lillebrors tjej) valde ut - fyller man 23 kan man lika gärna göra det med stil!!

Min älskade Mollie var naturligtvis med o firade..

image120
O en sånhär vacker tårta gjorde min älskling till mig på den riktiga födelsedagen, dvs 10 januari

Fast först ville han va rolig o satte ljusen fel, så det såg ut som jag fyllde 32....hugaligen!!

O såhär ser en nybliven 23 åring ut...står o väljer vilket te jag ska smaka på... fick två olika teer av Marie: Grönt persikote och Sov Gott

Singstar!!

Jag fortsätter uppdateringen av vad som hänt sedan nyårsafton...här var vi o spelade Singstar hemma hos Sofie - rekommenderas VARMT Fasen va kul vi hade tjejer!!

Här är det Bex o jag som kör duell..
Hellan tog i ända från tårna!!
O här är det Sofie o Bex som duellar
Det hinkades vin för att sångförmågan skulle våga krypa fram ;) O såhär glad blir man av Chapel Hill (3 liter)

Lena PH var med och rockade

 O av mina tjejer fick jag en tidig födelsedagspresent....Pumas parfym "Toutch of pink" ni är väl för söta!!!

Uppdatering av mitt liv....

Ja nu äntligen är jag tebax på banan igen! Dvs. jag har återvänt till Umeå, det gjorde jag iof för 1 ½ vecka sen, men vi har haft routerkrångel så internet har inte fungerat sådär tipptopp - men nu är en ny router inköpt så nu är det bara till o börja uppdatera mitt liv här på bloggen igen:

Kronologiskt sett borde jag börja med julen, men jag har inga foton därifrån eftersom min kameras batteri dog på julaftonsmorgon när jag var ute o promenerade i Boulongerskogen.....Lyckligtvis kom min ängel
Hellan med sin batteriladdare till min räddning.

Därför blir det nyårsafton i det här inlägget:

Nyårsafton firades i Kungsängen tillsammans med min älskling, o såhär fina var vi då:



Vi gjorde en trerättersmeny:

Till förrätt, champinjonsoppa med vitlöksbaguette, till det vitt vin


Till varmrätt, helstekt oxfile med potatisgratäng och rödvinssky, till detta rött vin


Efterrätten bestod av äppelkaka på svenska äpplen o vaniljglass - muuums!!

Senare vid tolvslaget gick vi utanför huset o kollade på raketer:
                                                         




image108

Gott Nytt 2008!!!

Min sista dag som 22åring...

Jupp idag är det min sista dag som 22 åring, känns konstigt att säga att man liksom aldrig mer kommer att vara 22 .....nu är jag tillbaka hemma i Umeå igen och det känns mest konstigt efter att ha varit hemma i Gävle i 2 veckor.
Idag har jag suttit hemma o läst igenom en klasskompis uppsats inför oppositionen imorrn. Visst är livet underbart när man får ha opposition på sin B-uppsats samma dag som man fyller 23?? (ironi, om du nu inte förstod det ;)

Men ikväll kommer min älskling iaf o det känns jättebra - han har lovat att han ska göra en tårta till mig imorrn *glad*
Nej nu är det nog dags att läsa igenom min egen uppsats, så att jag vet vad dom ska såga mig för :)

Ett kärt återseende

Jajamensan, idag har jag tagit mammas förnuft till fånga o dragit med henne till gymet! O Roger var där....min absoluta favvoroger - jorden, förmodligen universums bästa gymvärd.
Även om IKSU är superduper bra, så har dom något som inte Korpen i Gävle har o det är Roger :)

Idag mailade jag in min uppsats: Värsta superhjälten- Fyra män i Västerbotten talar om pappaledighet, fick min lilla "bebis" heta....ja det var verkligen svårt att lämna den ifrån sig för nu har jag liksom levt med den här uppsatsen dag o natt i över 1 månad...när jag inte har kunnat sova har teorier o citat varvats med vad jag skulle skriva i min slutdiskussion o nu är det liksom SLUT, precis som 2007 så är det slut...

Men icke att deppa för! Imorrn ska jag, mamsen, lillebror o hans Malin åka till Lager 157 o shoppa på outlet :D
Längtar, längtar!! O jag kom på en excellent present som lillebror kunde ge mig i födelsedagspresent: att jag kunde få välja kläder själv från outleten till en bestämd summa av honom - var jag inte smart då?

Sen imorrn kväll är det dags att leka singstar med tjejerna o det ska också bli jättekul...måste fixa lite vin att dricka bara...lördag är det dags att träffa både släktingar man längtat efter o även dom man inte längtat efter i den obligatoriska trettondagsaftons- släktingsgatheringen....hmmm...Det ska bli rätt skönt att få åka hem till Umeå på tisdag..