nu har min plattång kommit....


153427-6....finally =D och med den kom även body lotion prov som hade creme caramel doft!! underbart gott doftade den, det var nästan så man ville bita sig själv i armen ;)
någon gång...när jag känner mig riktigt rik, ska jag gå in på www.eleven.se och köpa mig en flaska....

Orkade inte träna idag....

Nej jag orkade verkligen inte träna idag....var iof på gymet igår....men nu måste jag gå o spinna imorrn istället, o body pumpa som vanligt på torsdag...innan jag tar nattåget hem.....hem till gävle...jaaaa!! Ska bli så skönt att komma hem till familjen...tom lillebror saknar jag litegrann...då har man hemlängtan...
Idag måste jag gå o lägga mig i tid dessutom....börjar 8 som vanligt imorrn, fy fasen va jobbigt det är att gå upp så tidigt på morronen, det känns som att resten av världen sover o jag är den enda som är uppe..

Ps.hatar fortfarande lagboken, den är för jävligt tung, men å andra sidan så hoppas jag att jag har fina biceps lagom till tentan i slutet på mars =)

från blondin till...ehh...rödbrun??

från blondin till...ehh...rödbrun??    Ville bara passa på att berätta att jag numera är typ rödbrun....ja det var en tjej med brunt hår med blonda slingor på paketet...o voila! det här är hur det blev!
Nej nu måste jag sluta blogga o återgå till att läsa i den mycket intressanta lagboken, vår rättskunskapslärare verkar kunna den utan och innan för hon hoppar vilt från balk till balk o vi andra sitter där som frågetecken och när man väl hittat en paragraf - då går hon raskt vidare till nästa....hur ska tentan gå...??

153427-4

153427-4

Jag fick lite dåligt samvete över att jag sa att umeå inte hade nått....det finns några få fina vinterdagar här iaf...här är en bild från en av dom förra veckan när jag och eric virrade runt i skogen =)

Gävle är ju alltid hemma..

Igår hade jag en mycket givande msn-diskussion med min kompis Madde, som för övrigt har bott o pluggat på Gotland i 3 år nu men är klar i sommar, anyway..vi hade en diskussion om jobbigheten med att flytta ifrån hemstaden...överleva i den nya och saknaden man aldrig trodde man skulle känna efter småstaden..
 Gävle har mycket som inte Umeå har...framför allt min familj och mina vänner...men känslan...ja känslan över att ha lämnat "sin stad" efter att ha bott där i 21 år kan bara beskrivas med ett enda ord: jävla TOMT

1. Gävle har ett rätt så perfekt klimat...man får alla 4 årstider i ett fint litet paket....vinter, med oftast inte så extremt mkt snö (vi räknar bort snökaoset här va?) vår...med garanterad vårfeeling bara av att ta en promenad i skogen, höra bäcken porla och se alla fina vårblommor, sommar med lagom mycket värme och ibland en fläkt från havet ;) och hösten som är som hösten ska vara: lite slaskig o regning o blåsig men då får man en anledning att va inne o kura iaf!
Här i umeå är det sommar....sen blir det lite varmare sommar..sen vips kommer snön o vräker ner och det blir minusgrader så man inte kan öppna munnen, för då förfryser man tungan :P sen nån gång i maj kommer folket på att: oj...man kanske ska ta av sig dunjackan för dom där snöhögarna på gatan börjar bli väldigt små nu...

2. Boulongern....och här har Umeå INGET, inget att sätta emot...visserligen spenderar man väl mest sin tid i boulongern på sommaren o då kommer jag ju att va tillbaka i gävle igen, men ändå...

Faktum är att det enda jag kan komma på som gävle inte har, men som umeå har- är Lagerhaus....och det är en affär...där jag alltså skulle kunna köpa mig lycklig..men den finns även i Sthlm...som gävle ligger rätt nära...ja faktiskt på behagligt avstånd, men också praktiskt nära...om man skulle få lite sthlms ångest nångång =)

nu orkar jag inte skriva längre....gick upp kvart i sju imorse för att vi började skolan åtta...imorrn är jag "ledig" men borde läsa....får se om jag tar sovmorron eller ej...det blir hursom nån i helgen.

Med allt detta svammel vill jag få fram Hellan: (för det är typ bara du som läser min blogg) att va glad så länge du får bo i gävle...visst kan det va skönt att få komma bort därifrån ibland för man saknar inte det man har...utan det man inte har, som det så vist heter....

Så kära gävle...och kära Hellan....tro inte att jag har glömt bort er häruppe i det riktiga norrland...ni finns alltid i mitt hjärta...och jag kanske kommer hem nästa helg..har inte bestämt mig än bara =)

kan inte sova..

kan inte sova....ligger bara o grubblar...på allt, på livet, på igår kväll då jag o eric hade en "liten argument" eller vad jag nu ska kalla det..han tyckte att jag tjatade för mycket om att jag vill att han ska flytta hit, och jag försökte få honom att förstå hur ensam jag känner mig häruppe

det är bara det att jag ser vad mysigt alla andra par har...det som jag bara får ha en helg i månaden, o inte varje dag som dom! andra har haft partners som har flyttat med dom, när dom kom in här...

jag ser på klassen: Sara, Marie, Angelica, Hante, Jessica o Anna har - dom har pojkvänner som dom bor med - som jag också vill ha! låt mig kort säga att det känns som att våran klass är uppdelad i två "läger" de som har partner, och dom som inte har dvs singlarna. jag hör i det första urvalet till de med partner..men i det andra urvalet när det kommer till vad man gör om kvällarna o helgerna så hamnar jag ofrivilligt i den andra...och jag vill inte gå ut och supa, jag vill inte festa varenda helg
jag vill vara hemma o mysa o kolla på film med min pojkvän!
jag hör Jen prata i telefonen om hur mysigt hon o Jesper ska få det...dom ska fixa o ordna i lägenheten...åka till IKEA o så
jag vill också åka till IKEA o gå runt där o veta att jag kan köpa grejer till min o erics gemensamma lägenhet!! att jag kan(om jag har råd då)..köpa saker idag o vi kan ha dom tillsammans, inte att jag kan "spara" idén till senare....eller köpa o låta dom stå och samla damm... i ett förråd..

jag är så nära att bara säga tack och adjö....att bara strunta i mamsens o pappsens stolthet över mig, över att jag har kommit in o att jag har flyttat på egen hand....jag är så nära att bara packa väskan o ta första bästa buss till flygplatsen o ta planet till sthlm och bara skita i min utbildning!
men jag gör det inte....jag har bara frågat mig själv varenda kväll den här veckan...o särskilt denna sömnlösa natt: är det värt det? är den här utbildningen, som jag väntat 2 år på att få komma in på, värd den här känslan av ensamhet? vad ska man välja, kärleken, som kan finnas kvar efter utbildningen - eller utbildningen som är en framtid, men som gör att man istället nästan lider- för att man är kär?

You gotta pump it!!

Japp...mina armar är färdigpumpade för idag....va på Body Pump i eftermiddags.
Tänkte att jag skulle passa på att gymma lite nu när jag inte kunnat gjort det på 3 veckor,o tji fick jag:
en supermega hurtig ledare som inte bara gjorde lika många armlyft som mig, när jag gjorde 2...hann hon 3 på samma tid...och att stampa med foten i takt till musiken gillade hon me.
På vägen hem darrade mina armar så mycket att jag knappt kunde bromsa, tur att jag inte cyklar så fort för jag hade väldiga svårigheter med att bromsa :S

Hämd....haha....eller inte :)

        Jag vill för övrigt passa på att visa en bild som bekräftar det vi alla har missänkt med aldrig fått bevisat:  HELLAN ÄR ETT SCONESMONSTER!!

(Hellan, det här är en hämd för att du publicerade min identitet ; )

stooor glädje efter en lyckad redovisning

Oh ja oh ja!!
Precis så här lycklig trodde jag att jag skulle känna mig när jag var klar med den STORA uppgiften: missbruksredovisningen....
 Jag ber å det högsta om ursäkt för mitt dåliga redovisande av mitt liv de senaste veckorna, detta kan jag för övrigt skylla på:
  1. Jag spenderade julen hemma i gamla hemstaden Gävle, hos päronen. Och som ni alla vet så har jag en bror där...som inte låter en komma ens fram och toutcha datorn...varpå det var ganska svårt att skriva då jag inte hade min router med mig...som ger mig trådlöst internet så jag kan sitta i mitt rum och skriva...( det kommer bättre ursäkter, vänta bara!)
 2. Var ute på juldagen...vilket ledde till mild bakfylla på annandagen, vilket ledde till att jag var väldigt seg när jag skulle upp på morgonen o ta tåget till pojkvännen i sthlm...vilket sedan ledde till att jag var seg några dagar efteråt när man skulle vara social med hans släkt under annandagsmiddagen, men trevligt var det - så missuppfatta mig inte!
3. När man för första gången träffar sin pojkvän på 4 veckor...ja då har man annat att göra än att tjata om att man vill skriva i sin blogg....sådeså!
4. Ja den här uppgiften i skolan var väldigt betungande...men nu har jag ledig fredag o lördag..med inget annat planerat än att slappa - vilket förmodligen kommer leda till att jag hamnar framför datorn o skriver här i bloggen =D

Sådär ja....ursäkt godtagen hoppas jag....nu måste jag äta lunch...återkommer alltså med övrig info om dagen om en stuuuund....kram!