GLAD PÅSK

Ja jag ville bara passa på att önska alla en Glad Påsk!!
Och min påskhelg ser ut som följande:
Idag/ikväll: filmmys hemma hos Sofie i hennes nya lya
Imorrn: kommer älsklingen o vi ska bo på hotell o gå ut o äta god mat på kvällen
Lör: påsklunch me familjen, sen en snabbis till sofie på kvällen
Sön: kommer släkten för o äta ännu mer påskmat
Mån: åker jag o Eric tebax till Sthlm, påskfika med hans familj på kvällen
....puh!
Påsken känns ändå som en rätt intensiv högtid, det är inte som julen som typ börjar i november o håller på ända till nyårsafton...den är snabbare överstökad :)

image146

hemma igen + socratessjukan + barnvakt

Hej alla glada!
Nu är jag hemma i det underbart kalla sverige igen......nej skämt o sido men jag fick nästan tårar i ögonen (alltså ledsna tårar) när jag vaknade upp hemma hos älsklingen i 08 i söndags...glad över att va hemma men så när jag vinklade upp persiennerna och tittade ut...så SNÖAR DET ...vad  i h-e!!
Det är inte bara det att jag njutit av två veckor i solen o värmen, men jag längtade ju hem där ett tag.....men inte hem till snön :(

Blev sjuk därnere också...ja typ alla blev förkylda o gick omkring o hostade o nös på varandra om vartannat. Greken i min grupp Kostas, försökte skämta till det om vår miserabla situation och sa: it looks like we've all got the Socrates- disease ;)
Socrates hette programmet som vi deltog i därnere...om någon nu undrade det :)
Så jag går omkring o hostar o är allmänt täppt i näsan och jag verkligen hatar att sova när jag är förkyld. man kan inte andas o när man väl vaknar upp så känns det som att man somnade med den där manicken som tandläkaren har, som suger upp allt saliv...ja att man har somnat med den o haft den i hela natten - hemskt!!

En ljuspunkt har dagen iaf innehållit, jag har vart barnvakt till mitt kusinbarn Maya, 4 år. Vi kollade på "den lilla sjöljungfrun" och vilken nostalgitripp det var :D jag kom fortfarande ihåg sångerna o satt o sjöng med där i soffan. Maya tyckte det var lite obehagligt med Ursula, sjöhäxan ni vet - så då fick hon hålla för ögonen o jag fick berätta när det inte var läskigt längre....

För kvällen har jag inget speciellt inplanerat, kanske blir att sitta här o fylla bloggen med greklandsbilder??

image145

Minirepotage fran Komotini

Ja okej nu bekrraftar jag att jag lever :)
Vi har det bra har i Komotini, det ar typ varvader har...nar vi landade i Aten var det typ 18 grader sa vi hann ut och satta oss pa framsidan av flygplatsen o sola :D Ar astrott idag, vi var ute igar o at och var pa en bar till ett pa natten, sen upp klockan atta for o hinna till skolan, ska sova MKT nar jag val kommer hem!
Hoppas att allt ar bra med alla som laser!!
Adios