dan efter Dan...

shit...det känns nästan som om jag är bakfull idag....o ändå drack jag bara 2 baileys igår...o dom va i såna där små snapsglas...men jag får alltid den här känslan på juldagen (förutom förra året då jag o sofie va på sri lanka o sov efter den 13 timmar lååånga resan)
man känner sig liksom utmattad efter julafton..som en uppblåsbar madrass som nån har släppt luften ur =)

idag ska jag bara ta det lungt...en stund till iaf....det är ju utgång med tjejerna ikväll och tydligen så öppnar slick city redan kl 19...så det gäller att snabba sig..ska va hos bex vid 18, japp sen är det party hela natten!
o imorrn bär det av till sthlm..jag har redan packat väskan, om precis ett dygn så har jag träffat min älskling...4 veckor är på tok för långt att va ifrån varandra...jag tänker aldrig låta det hända igen, att va ifrån Eric så länge!

Fullständig julklappslista kommer en annan dag....jag ska ju ha julklappsbyte me tjejerna ikväll o med Eric imorrn..

jag o älsklingen på semester i somras

jag o älsklingen på semester i somras

Ja, jag kom precis på att jag inte visat Eric på ngn bild...så varsågod..här är min söta prins!

4 timmar o 20 minuter kvar.....

Ojoj...vad det har gått snabbt....det är ju julafton imorrn! Har inte hunnit skriva sedan jag kom hit till Gävle.....men det blev en turbulent resa hem pga halka...en långtradare hade lagt sig tvärsöver vägen så bussen blev försenad till sundsvall och jag missade tåget, liksom 25 andra personer på bussen som också skulle söderut :( efter mycket om och men fick vi boka om våra biljetter till nattåget, så vi kom hem 2 på natten istället för 8 på kvällen som det var meningen....tröttsamt!
Som tur var fick jag en bra torsdag ändå, först julgodis fixande med Bex o Sofie och sen hockey med Marre och Hellan....hockeyn var definitivt bäst :D
Och nu har snart även julstämningen infunnit sig på lämmelvägen oxå.....jag har gjort julgodis idag, pappa har vart o hämtat farmor i Skövde....hon sitter och tittar på bingolotto just nu, mamsen står i köket (ursh...vad ojämställda vi är!) och jag o pappsen ska klä granen. Min lillebror Jonte har vart hem en stund för att slå in paket, men nu har han försvunnit igen....förmodligen till flickvännen Malin
Själv får jag inte träffa min älskling förrens på annandan men jäklar vad jag ska pussa på honom då! Han kommer inte få va ifred en enda stund..men det vill han nog inte heller :)

Har extremdåligt samvete för att jag inte har pluggat...men omständigheterna har inte gjort det möjligt...än...jo idag pluggade jag i en HEL halvtimme ;) jag tar med mig böckerna till Sthlm...utifall eric vill spela ngt tråkigt spel på datorn så kan jag kanske läsa en stund...jisses vad jag reser o har mig: Umeå-Gävle-Stockholm...men så är det....när man inte bor på samma ställe som familjen och pojkvännen.

Snöläget här i Gävle är förresten 0.....dvs grön backe....så min julkänsla är rätt så fattig pga det :( men det nästan viktigaste av allt här i Gävle över jul: bocken, står dock kvar...kolla in honom på länkarna!
Stor julkram till alla!

leaving winterwonderland...

det ligger fin vit snö....(i lagom mängd) på marken här i Umeå....och när jag cyklade hem från skolan nyss så kändes det nästan inte som om jag ville åka hem idag...
fast jag vill ju träffa Eric....4 veckor är alldeles för länge utan min älskling! Men jag önskar bara att det kunde vara snö i Gävle också...det blir så mycket mer julkänsla då...
nu ska jag provlyfta min resväska...brb

haha... :D blytung som vanligt....men den innehåller iof allt jag behöver i två veckor framåt...förutom min dator, den ska jag ha på ryggen.
Nej nu är det bråttom..ska ju hinna äta också....hinner nog inte skriva ikväll så nästa gång jag bloggar blir det i Gävle :)

det snöar i norrland :D

Ja jisses kan ni tro det? Det SNÖAR!! Jag satt o läste vid mitt skrivbord och såg en taxi köra förbi och i skenet från dom starka lyktorna på bilen så tyckte jag att marken var mystiskt vit....sen sprang jag ut på balkongen o fick det bekräftat...japp det snöade :)
Fast troligen kommer den inte ligga kvar länge...det ska bli plusgrader imorrn o resten av veckan. Men jag fick som jag ville...det kom snö innan jag åkte hem över jul. Imorrn bär det av mot de sydligare delarna av norrland, Gävle och mitt största bekymmer idag är hur jag ska få ner allt i resväskan..hmm....blir alltid mobbad av busschaufförerna för att mitt bagage väger bly, men sen har jag ju också allvarliga packningsproblem.
Nu väntar morgondagen med föreläsning 8-11 och hemfärd vid 14..först kl åtta på kvällen är jag framme, borde tagit flyget ist men det var ju fullbokat...jaja...jag får ju va hemma i mer än 2 veckor iaf :D
Nope nu väntar resväskan på mig...har redan packat om en gång och lyckades ransonera ut en topp...får se om jag lyckas ta bort något även denna gång ;)

fasen va kallt det är...

Härliga -6 var det när jag cyklade till skolan imorse....frusna jag frågar mig ännu en gång varför jag flyttat ännu längre norrut när jag redan frös då jag bodde i Gävle. För att testa mig själv kanske? Spränga mina gränser för hur mycket jag faktiskt kan frysa?
Men jag fick ju inviga min vinterjacka iaf :) däremot så lös snön med sin frånvaro - och det var det första pappa frågade när jag ringde hem igår: har ni nån snö då? neej...sa jag med besvikelse i rösten, borde vi ha det eller? nää sa pappsen, men jag tänkte ni är ju längre norrut så ni borde ju ha snö...
Idag var det föreläsning 9-12, vilket är anledningen till att jag är hemma så tidigt, nu ska det bli lunch: falukorv o makaroner (äntligen har jag börjat äta riktig studentmat) o sen blir det plugg o plugg igen....ja och jag ska försöka packa lite senare idag åsså....hemfärd till Gävle på onsdag, ÄNTLIGEN!!!!

nu är den här....min blogg :D

Japp....genom att jag inte orkade gå på krogen idag så blev alltså min blogg till.....