För att du finns

Lätta spår i sanden, och en vind som smeker ömt. Jag är så lycklig att jag fann den, den lyckan som jag alltid drömt.Så kom närmre mig, låt mig värma dig. För att du finns, för att du kan, du leder vågorna mot land,du river murarna mot världen.För att du ser, för att du förstår, nu lyser himlen där jag går. Du tar min hand och visar vägen. När du står framför mig,då ter sig allting som det ska… så kom närmre mig. För att du finns, för att du kan, du leder vågorna mot land, du river murarna mot världen. För att du ser för att du förstår, nu lyser himlen där jag går. Du tar min hand och visar vägen. För att du älskar idag, för att du älskar som jag.För att du finns för att du kan, du leder vågorna mot land,du river murarna mot världen, för att du ser för att du förstår.Du lyser himlen där jag går, du tar min hand och visar vägen. För att du älskar idag.. för att du älskar som jag…som jag…

Ja, jisses jag blev så himla kär i den här låten i lördags...fastän det inte är en typisk schlager.....däremot så är det en riktig bröllopssång precis som kristian luuk sa...jag vet inte vad det har vart med mig den här helgen men jag har suttit o letat fram potentiella bröllopssånger....börja inte leta kläder o bröllopsdejter nu...om ni inte vill vara ute i väääldigt god tid, jag ska inte gifta mig....än...kanske om 10 år eller så :)

eller så är jag bara lite kärlekskrank såhär nu när jag har vart utan min prins i 4 dagar....men om ni vill börja öva redan nu såhär kommer dom 3 jag gillar bäst:

1. För att du finns - Sonja Alden

2. För kärlekens skull - Ted Gärdestad

3. Det vackraste - Cecilia Vennersten

 

Sådär...då var det bara att börja sjunga upp för dom som vill ;)

 

Nu ikväll har jag suttit o kikat lite på böcker...tänkte gå o handla på bokrean, men så såg jag att det visst var bokrea på adlibris oxå o där var det ju mkt billigare än i butikerna...hmm..ska nog grunna lite mer på hur mycket pengar jag har råd att göra av med på böcker....orkar inte ens läsa böcker förutom dom vi har till skolan nu men min storslagna plan är att lägga alla böcker på hög inför sommaren, då ska jag läsa varenda dag i solstolen *längtar* !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback