en brand prinsessa...

idag har jag for forsta gangen pa hela semestern brant mig!
jag och jen har haft ngn slags besatthet i att gora slut pa grejer vi har haft med oss, ja men typ shampo o sollotion osv...och idag eller rattare sagt imorse bestamde jag mig for att gora slut pa min slatt med sollotion med styrka 4...sa jag smorjde in benen o armarna med slatten, sen kunde jag glatt slanga den :D a sa klart brande jag mig nar vi lag och solade vid klipporna!
ovriga oturer har vart att jag tappade mitt fulla minneskort till digitalkameran nar vi var pa Isla Tabarca, en underbar liten o utanfor kusten by the way, som tur var har ju Jen tagit bilder pa typ samma saker sa jag klarar ju mig anda!
Men vi har haft det bra anda! o tydligen sa regnar det som bara den hemma i gavle, enligt brodern....o det ar ju alltid lite kul nar man ar pa semester o skratta at vadret hemma....ojoj, jag har nog blivit lite sadist...
Bilder kommer har pa bloggen nar jag kommer hem o laddar upp dom :) nu ska jag nog ge mig ut i den spanska svala kvallen o ta mig en glass...
adios amigos!

Kommentarer
Postat av: hells

va bra att du har tillgång till dator då och då, så vi kan "fortsätta vår diskussion" =) om hur vi ska ta oss upp till Ume!!! Så här är dagsläget: Anna, min mor o stefan kör upp alla mina grejer med släp helgen efter skolstarten, och det får plats med dina grejer oxå (de kan hämta hos dig). Sen så har vi två INTE tillgång till morfars bil längre...Aja, vi får prata snart!
Solkram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback